Tjejsajten.

Skriver ej så mkt just nu då bloggen skall flytta över till tjejsajten...men ha tålamod kära ni!

Puss på er!

image294
(Nix, större bild får ni inte :P)


Scones

image290

Supergoda och enkla scones med äpplen och plommon! Perfekt till en kopp te på kvällskvisten, eller varför inte till frukost?

Fruktscones:


Total baktid: ca. 30 minuter

Som all sconesdeg blir denna lite kladdig. Ha därför lite extra mjöl till hands när du bakar ut.

8 Bitar
5 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 krm salt
75 g smör
1/2 dl strösocker
1 ägg
1 dl lättmjölk
3 dl urkärnad, grovhackad färsk frukt, t ex äpplen och plommon

1. Sätt ugnen på 225°
2. Sikta ner mjölet tillsammans med bakpulver och salt i matberedaren eller blanda i en bunke. Skär smöret i bitar, tillsätt och kör till en smulig massa. Tillsätt socker och ägg blandat med mjölk, kör till en deg.
3. Ta upp degen på mjölat bakbord. Knåda in frukten för hand. pltta ut till en ca 2 cm tjock rundel. Lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper. Skär rundeln i 8 bitar.
4. Grädda mitt i ugnen 15 - 20 minuter till fin färg.



Egna tips/åsikter: Du behöver inte sikta mjölet om det inte är i en matberedare, blanda bara. Enklast blir det med lite halvt rumstempererat smör, och smula sönder smöret för hand, går snabbare och blir bättre!
Blev iallafall väldigt god!
Gräddningstiden varierar beroende på hur mycket fukt det är i frukten. Låt svalna en stund och servera sedan direkt, ljummen med smör och ngn marmelad ( t ex morotsmarmelad) eller ost!

Onsdag

Oj, idag är jag ute i god tid. Vilken skön känsla. Brukar få stressa ungefär som en skållad råtta på morgonen. Men nu går inte bussen förrän om en timme, och allting är klart. Tog precis sista bettet på frukostmackan. Fast jag kaanske vill ha en till...

Idag är det bara roligt i skolan. Först dans och sedan aerobic. Efter det är det födelsedagspresent till mormor som gäller, och sedan hem och plugga samhällskunskap. Kalle skall grilla mig på fredag, men hoppas det skall gå bra.

Tänker försöka lägga mig i sängen och läsa klockan nio, så jag kan släcka tio. Måste lära mig att kunna somna på kvällen, väldigt jobbigt att ligga vaken varje kväll....gruff!

Sconesen i måndags blev jättegoda förresten, recept kommer om en stund!

Puss på er!

Våga flyga.

image289


Saker kan inte hindra dig

Problem kan inte hejda dig

Människor kan inte stoppa dig

Bara du kan sätta käppar i hjulet för dig
så att du inte längre kommer framåt

Och bara du kan ta bort dem.

(En text ur boken jag köpte, och en bild på omslaget. Den var så mysig så jag var tvungen att köpa)


Rengöring och annat onödigt


Köpte rengöring och ansiktskräm på Body Shop idag. Hoppas att den skall vara bra. Hon som hjälpte mig verkade kunnig och så iaf, och trevligt var hon också. Hade inte tänkt att köpa en ansiktskräm egentligen, men hon trodde att den jag fått av Maja (<3) skulle bli för stark för min hy att ha jämt.
Det blev aloe vera rengörinsmjölk med tillhörande ansiktsvatten, och en kräm med e-vitamin.



På designtorget fann jag ett fint fodral till busskortet (mojängen i bussen avmagnetiserar mina andra kort i plånboken :S), där dessutom 60 % av intäkterna går till arbete för hemlösa och mot hemlöshet.



Till sist hittade jag en fin bok på wettergrens. Men den får ett eget inlägg.

MUS

Idag har jag varit på kurs på Make Up Store, jätteroligt! :)
Har alltid velat kunna göra sotade ögon, men inte vetat hur, och dessutom tänkt att svarta nyanser blev för mörkt.
Fick ju dessutom välja varor för samma pris som kursen (495 kr). Ville ha en grej till, så liite extra fick jag lägga till, men det var ingen fara.

Det blev två av de tre ögonskuggorna hon använde (den hon använde som highlighter har jag en nästan likadan), cover all mix och en ögonskuggspensel i äkta hår. Mycket trevligt.



(Okej, inga höjdarbilder...men lyckas aldrig ta bra bilder när jag verkligen vill...)
(Och föressten, ögonen är mkt mer sminkade än vad det ser ut som...varför fångar kameran aldrig rätt saker på bild?!)

Nails

Nu när våren närmar sig gillar jag och köpa nya nagellack. Då mina naglar har klarat vintern sämre i år än förra året, är naglarna kortare i år, så det lär bli ljusa färger hela våren!

Brukar köpa mavalas minilack, för flaskorna är lagom stora och lacket hinner inte bli segt innan det tar slut. Funderar dock på att testa Essie i år, för det är ju populärt och skall vara bra.

Här är några nyanser jag gärna skulle testa. Får se när jag känner för att köpa ett.



Den sista är ju såklart lite dyrare, men det är mindre flaskor och fler färger. Hehe.

Om jag passade i det skulle jag gärna flippa ut med gult eller orange, men jag skulle inte se klok ut, så vi skippar det.

Kanske jag testar ett pastellblått istället, det kan nog vara sött, om jag hittar rätt nyans!

Blue water

image278


Nu har jag hittat den perfekta egentiden. Simma. Jag får både motion och kan lägga alla andra tankar åt sidan ett tag. Att jag fick värsta endorfinkicken gjorde ju inte saken sämre.
För mig som är lat, men älskar vatten blir det en perfekt träningsform (jag känner redan träningsvärken komma krypande...)!

Har hittat ett trevligt recept på scones jag skall gå ner och baka nu. Recept kommer upp senare ifall de var lika goda som de ser ut på bilden!

Puss!

Mys

Nu sitter jag i en av mina fotöljer, iklädd gråa tights o tunika från hm. Perfekt att mysa runt i! Tänkte gå ner och dricka te, är lite trött. Var hemma klockan fem imorse, och Malin drog upp oss klockan tio! Så nu är man hemma och skall fördriva tiden fram tills jag ska på bio med mamma och pappa. I am legend skall vi se.

Hade trevligt igår iallafall, blev något av en tjejkväll. Typ :P haha. Såg förövrigt mannen jag skall gifta mig med. Men han försvann i vimlet hela tiden. Men eftersom vi är meant to be kommer vi att träffas igen på något riktigt romantiskt sätt ;). Han hade världens snyggaste olivfärgade hy, stora bruna ögon, inget hår och dessutom en sjal runt halsen! Mmmums! Haha...den som lever får se :P

På Burger King träffade vi en norrlänning som var lite borta, men ganska rolig...hmmm... :P

Okej, blev massor med text, men ibland vill man bara skriva!

Puss på er!

Iväg!

Nu är jag fit for fight. Linserna var ett jäkla jox att få på som omväxling, men det gick till slut...efter att jag kasserat några stycken...

Bussen går 19.08...och jag börjar känna mig lite stressad. Det enda i blidväg jag har, är en ansiktsbild. Passar med andra ord på att visa min nya, ännu mörkare hårfärg

image277


Nu - iväg för att se vad kvällen har i beredskap! :P

Puss!

Lördag

Lördag igen, härligt!

Om ett par timmar bär det iväg till Maja, för o ha det lite trevilgt innan utgång :). Innan dess är det lite som skall göras.
image276
  • Komma på vad jag ska ha på mig, vilket är ett projekt i sig när man inte har en aning. Kan man ha jacka och underkläder?
  • Sminka mig...men det bör gå ganska fort
  • Reparera mina trasiga nagelband...well, så gått det går i alla fall...
  • Äta pappas supergoda köttfärssås!
  • Impregnera jacka och skor. Jag tänker inte blir blöt i onödan.
  • Dubbelkolla att jag har med leget (har en tendens att glömma det...)
Puss så länge!

Biker

God afton!

Trevlig dag idag. Förutom att man började åtta då, men jag skall inte klaga! Lämnade in geografiarbetet, och det kändes riktigt bra - hoppas Mikael också tycker det bara! Hade bakat till retoriken, en sockerkaka med vaniljfyllning som var mycket uppskattad. Vem vet, kanske recept kommer upp här någon dag!

På stan fann jag något jag letat efter länge. En svart skinnjacka i bikermodell á la Acne. På 75%. På MQ. Trevligt.
Bild kommer senare, eller imorgon!

Köpte även lite annat smått och gott, såsom puder, ansiktskräm och hårfärg. Har för övrigt aldrig köpt så dyr hudvård. Uschianimej!

Nu skall jag tona håret!

Puss!

Stamps

Idag har jag fått uppgifterna till antagningsproven till Reklamprogrammet på Kalmar. Man ska bland annat designa 4 st frimärken med temat "alla hjärtans dag" eller "julfrimärken". Jag har valt alla hjärtans. Tror de kommer att bli smashing!

image274


Nu gör jag det sista på geografiarbetet. Känns skönt. Skall gå ner och göra klart kakan till retoriken sedan, och efter det - sängen!

Puss!

Mums!

image273


Här är eftemriddagens snacks. Håller på att äta fruktsalladen just nu. Hade inte så mkt frukt, men banan, päron och passionsfrukt blev det ändå, och lite turkisk yoghurt och honung.

Till resten av dagen och kvällen har jag torkad frukt. Vill alltid ha ngt i munnen, får ju försöka se till att det är någorlunda nyttigt!

Köpte en skiva torkad Kiwi. Jag tål inte Kiwi, men jag älskar det. Ingen bra kombination.
Jag har prövat gula, som många allergiker tål, men icke. Nu tänkte jag att kanske kanske tål jag dem när de är torkade. Upp till bevis!

Puss på er!


Beställning

Idag kom min H&M beställning till posten. Mkt trevligt och uppmuntrande såhär i mörkret. Det mesta är vårkläder, som t ex shortsen och halsbandet. För jag är så blek och halsbandet så starkt ;)

Det andra skall dock användas flitigt redan nu.



Funderar på att klicka hem linnet i grått också. Det är så himla mjukt och jag älskar linnen. Jag menar, 79:50 är ju inte så farligt!!!

Fick även med en söt gråvitrandig tunika och gråa leggings. Missade att ta bild på dem, det kommer kanske senare!


Vingar av glas

image267
Någon som såg Vingar av glas igår?
Var säkert femte gången jag såg den, men jag kan inte låta bli. Den är så fin, och den känns så verklig.
(Dessutom är ju Alexander Skarsgård hur söt som helst!)


Blommor

image266

Ser ni den lilla tusenskönan bland alla löv?
Antingen har den klarat sig igenom hela vintern, eller kämpat sig upp nu, flera månader för tidigt.

Global uppvärmning, någon?

Himmelen

image265


Måste bara snyfta. Heath Ledger är död. Usch. Han var så himla bra. Två av mina favoritfilmer, Brokeback mountain och A knights tale hade han huvudrollen i. Usch, tänk på hans fru och barn.

Ännu värre är väl att man tror han dog av en överdos...

Ha det bra i himlen.

Discokula!

image262

Dom här örhängena köpte jag idag. Visst är dom fina? 2nd hand, clips. Trevligt.
Fann dom tack vare Lotta, som skrev om affären i sin blogg!

Hos henne köpte jag även årets klänning. Vi kommer ha mycket roligt ihop.
Tyvärr måste den vänta ända tills 29 maj för att invigas. Studentfesten.
Helst vill jag bo i den, men det går ju inte. Än.
Man känner sig som världens snyggaste discokula!
(Ingen bra bild tagen än, men den är hetast kan jag säga)

Och Gud vad jag är positiv!

Lyckades dessutom hitta väska till balen och bh+trosor att ha under klänningen.

Nu är det bara Skor och en klänning till att springa ut i jag behöver.
Känns bra att vara ute i tid, som omväxling.

Någon av örhängena med pärlor skall jag ha på balen, har inte bestämt mig för vilka än.
Men hey - jag har 4 månader på mig att bestämma mig!

Dessutom fick jag världens finaste armband av guldsmeden på vår gata. Jag blev så glad och förvånad att jag inte kunde prata. Bara säga tack tack tack och krama honom!
Sedan fick man inte bort leendet från mina läppar!

PUSS!



Brottarrygg

Varit ute i solskenet med Ebba. Härligt. Hunnit äta frukost också.

Dags att klä på sig ngt annat, snart bär det in till stan.

Har funnit en klänning jag vill prova. Silvepaljetter och brottarrygg säger jag bara. Finns på drömma. Skall iaf prova idag - sedan får vi se.

Hoppas alla får en trevlig dag!

Puss!

Solsken

Det är sol! Strålande, skinande sol!

Plötsligt känns allt mycket bättre!

Godmorgon världen. Nu skall jag hoppa in i duschen!

Ni.

Ni pallar att jag snackar hela tiden.
Ni står ut med mig när jag pratar så högt så det är jobbigt.
Ni låter mig märka ord utan att bli fly förbannade.
Ni låter det passera när jag skall påpeka att något är fel.
Ni accepterar mitt kontrollbehov vid grupparbeten.
Ni får mig glad när jag är ledsen.
Ni får mig ännu gladare när jag är glad.
Ni lyssnar.
image225
Jag vet inte om ni vet det - men ni är bäst.

Jag har ju egentligen bara er. Er fem - men bättre kan man inte ha!

Puss på er mina bästa pinglor, ni vet vilka ni är!
<3


(L)

Kom bara på att jag måste säga att mina vänner är bäst.

Jag älskar er.

Fick känslan precis nu bara och vill dela med mig till hela världen.

Puss!

Förnekelse

Idag kom jag fram till att jag gått från att vara förbannad, till att leva i förnekelse. Vi pratar om vädret.
Idag blev jag trött på mörkret, och tog helt sonika på mig en blommig tunika och skinnjacka (dock med två sjalar och kofta). Gissa vad?! Det hjälpte! Plötsligt kändes det inte så mörkt och tråkigt längre. Testa!
Lite fler saker jag vill/skall göra för att lätte upp vardagen i allmänhet och mörkret i synnerhet! Sedan om alla blir av är ju en annan historia...


En galen sminkning. Som ändå är snygg. Vad sägs om klarblå ögonskugga eller knallblå mascara?


Ha en fest med massor av ballonger!



Införskaffa ett rött läppstift. Kolla bara in dessa fina flickor. Så fin vill jag också vara.


Införskaffa ett gammelrosa läppstift. Se bara. Åh vad fint.


Spela gitarr. Sätt dig och bara spela. Det skall jag göra.


Gå ut och dansa och slappna av. Vill du inte gå ut - dansa hemma!


Till sist. Ha kul med dina vänner, flumma, klä ut er - vad som helst som gör er på gott humör!

Ja, alla bilder är från Cobrasnake. Detta beror inte på att jag är beroende, utan på att jag just nu inte hinner ta egna kort, och dessa fanns väl tillhands. Dessutom har jag parkerat mig i soffan och mina bilder ligger på en skiva uppe på mitt rum.


Sommarlov

Idag är jag slö och slapp. Underbart att det blev så att jag blev ledig både tisdag och onsdag.

Imorgon skall jag och mamma gå på stan. Kommer nog mer bloggning då. Idag är jag mest seg och trött. Och har ont i huvudet.

image235

Bild från fikan efter skolavslutningen i tvåan. Längtar efter rosa fingernaglar, bruna ben (om än fejk...) och shorts.
Bodde i dom shortsen förra året. Snart får jag hem ett par svarta och ett par cerisa också!


AA

image232

Precis som Matilda är jag väldigt sugen på AA's kläder just nu. Vi får väl se om det blir något inköp...
Är mest sugen på den röda tröjan ovan, en lila tröjan och den gula bodyn.

Ååh, ge mig vår, sommar och bara armar mitt i natten! Och dans!






Shit pommesfrites.

Shit. Nu känner jag mig jätteduktig. Har snart skrivit en halv sida till engelskan, och det ska inte vara klart förrän vecka 5! Nog första gången något sådant här händer!

Duktiga, duktiga Ida! *klappar mig själv på axeln*

Förresten, är detta samma tjej, eller har dom bara typ exakt samma hår?
Hon i blå kavaj ser ju dock ut att ha aningen längre hår..jag blir förvirrad!



Produktiv. Host.

Idag känner jag mig duktig. Jag har rensat datorn, satt ihop bilder till mitt kollegieblock och....inget mer. Måste skriva en halv sida om Gandhi till imorrn.
Men i värsta fall får jag göra det efter Jamie Oliver (jag vill se en dokumentär om Ted Gärdestad, mamma vill se jamie. Hinner bara se halva dokumentären pga det...men eftersom jag brukar få som jag vill med tvn så får jag ge mig...suck).

Bjuder på en bild som visar att detaljerna piffar allt. Love the pink eyeshadow!


image226
Bild: Cobrasnake

Trötthet makes me groggy.

Jag är trött.

Egentligen har jag inte gjort någonting. förutom att vara uppe till typ klockan tre igår. Och drömma konstigt hela natten.

Nu ligger jag i sängen och slappar. Skall sätta ihop lite bilder jag skall ha på insidan av mitt kollegieblock - för att göra veckorna lite roligare, och regniga dagar lite ljusare.

Bjuder på en bild jag tog på tjejerna i början av tvåan. Över ett år sen alltså, ujuj vad tiden går. Jag vet inte, jag tycker om den.

image225

Smurfben



Jag ursäktar den dåliga kvalitén, min kamera bråkar med mig inne. Vi måste lära oss att komma överens.
Jag tycker iallafall väldans mycket om mina nästintill smurfblå ben. Dom kommer användas flitigt i fortsättningen!

Grå kappa: Only
Rysk sjal: SH
Väska: SH
Skor: Ash
Klänning: Indiska
Jordgubbshalsband: gjort själv
Blåa ben: Indiska
Benvärmare: lindex (?)

Me, my socks and I

image220

Ja, jag och mina färgade strumpbyxor tycker om varandra.
Imorgon skall jag inviga de blåa.
Trotsa vårt tråkiga väder. Får väl matcha herrskorna med benvärmare om jag måste.

Ni får se någon gång under dagen imorgon!

Vill fly landet. Vill ha det såhär. Nu tack.

Jag har blivit beroende av Cobrasnake. Håll tillgodo.



Summan av kardemumman för mig blev:
Jag måste ha ett rött läppstift.
Färga håret iaf liite mörkare.
Ha afrokrull.
Börja spela gitarr igen.
Ha en ekorre som husdjur (får fånga han som bor i träden utanför vårt hus...).
Eskimåkyssas mera
Hänga mer i blomsterrabatter.

Oj vilket lärorikt inlägg det blev till slut.

Att hålla med.

Kunde inte sagt det bättre själv.

Säljes!

Har rensat i garderoben och fann plagg jag inte längre kunde ha/inte trivs i. Då tycker jag det är bättre att de får
komma till någon som tycker om dom!

(Vita små runda prickar på bilderna är från kameran, det är alltså inte fläckar på kläderna!!!)






Top från Viktor och Rolf for H&M. Använd en gång. Helt felfri.
Ett at de mjukaste plaggen jag äger, men jag har inte längre någon användning för det.

(42% silke, 20% viskos, 20% ull, 18% polyamid)

Strl. Small

Ord. Pris 300 kronor
Nu: 200 kronor





Jeans från Replay. Också använda endast en gång. Säljes pga att de blivit för små. Väldigt sköna jeans.

Strl. 26/34

Ord. Pris: 500 kr (köpta på rea)
Nu: 350 kr


Först till kvarn eller högstbjudande gäller

Köparen står för frakten. (Mellan ca. 30-50 kr inom Sverige)

Betalningssätt kan vi komma översens om.

Bor/är du i Gbg kan vi träffas och byta vara mot pengar så att säga.

Kommentera gärna här eller maila mig om du är intresserad!

[email protected]

Mörkare

Nu vill jag färga håret igen. Ännu mörkare än jag har det. Doomie tror jag skulle passa i det. Men självklart är jag tveksam, för tänk om jag inte gör det?!

Toning sätter sig så bra på mig så det blir typ färg...men men. Tar med mig bilden och kollar på färger, och sen till frisören som kanske kan rekomendera en frisörtoning!!

image185

Vill iallafall att det blir lika snyggt som på tjejen här. Och jag måste införskaffa ett rött läppstift. Så är det bara.

Bilden är för övrigt från Cobrasnake.

Varma fötter

Usch vad det blåser. Om man går ut blåser man väl bort.
Tur att jag har en varm säng, salmiakplattor och en hund som ligger i sängen och värmer mina fötter!

image184

Nivea

Här har ni kvällens underhållning. Hett va?



Jag erkänner, jag är inte felfri och jag får finnar. Men det visste ni väl redan!

Nivea Clear Up Strips är riktigt trevliga. De funkar faktiskt och det känns rent! Testa vetja!

Cuba

Jag har alltid velat åka till Cuba. Det är en av de länder jag verkligen verkligen vill till innan jag dör. Nu kom det en katalog från Avista. Och gissa vad?
Jo, självklart har de språkresor till Cuba, där man dessutom kan dansa. Usch vad jag vill dit helt plötsligt. Verkar inte vara så strikt som med STS heller (man är ju äldre nu å så), det verkar vara mer egen tid vilket jag tkr verkar bra.

Vi får väl se, men usch vad mycket det lockar just nu!

Tisdag

Godmorgon allihop!

Här sitter jag, borde egentligen vara nere och äta frukost. Men men. Det regnar, måste vara svensk och beklaga mig.
Om det inte kommer någon snö - kan vi inte bara hoppa fram till iallafall mars? Vill ha lite mer sol och värme. Det här är faktiskt lite deprimerande väder.

För att råda bot på detta blir det fotbad ikväll. Mums. Tånaglarna får sedan bli målade i min absoluta favorit-sommarfärg; La Paz från Mavala. Allt för lite fejkad vårkänsla.

Nu är det dags för frukost, sedan in till skolan för en lektion, och sedan hem igen.

Ha en bra dag allihopa! Måla naglarna rosa ifall allting känns för tungt! :D

Puss!

Pojkar

Då jag för tillfället inte kan göra något annat än att titta på fina pojkar, tycker jag att ni kan göra detsamma. Här kommer ett litet urval av dessa vackra och trevliga skapelser.

Andreas Johnson
. Bara för att han har hål i öronen som jag egentligen avskyr. Och så sjunger han bra, spelar gitarr och är skön.

image173

John Travolta
. Observera att jag menar under perioden när han spelar Danny i Grease. Vi snackar inte nutid.

image174


Känns så förutsägbart. Men vem kan inte tycka George Clooney är snygg? Även om han är typ..gammal.

image175

Han sjunger bra. Och är så söt. Dessutom har han glasögon, jag älskar pojkar med glasögon. För att göra det ännu bättre har han halsduk. Mums. Peter Cincotti.

image176image177

Behöver Salem någon vidare introduktion? Hmm....undrar hur lockigt hår våra barn skulle få....
image178

Blake Shelton får vara med bara för att han sjunger skön country och är allmänt gullig. Alla borde lyssna på Cotton pickin time minst en gång i livet!
image179

Diego Luna.
För att han är obeskrivligt söt, kan prata spanska och dansar underbart. Se Dirty Dancing - Havana Nights.
image181

Sist men inte minst, vem ler inte när de ser Stanford i SATC? Inte för att han är snygg, utan mer som en teddybjörn.
image180

Finns säkert tusen mer pojkar där ute som vill vara med. Men just nu var det dessa jag kom att tänka på. Vill ju inte favorisera någon...så vem vet, kanske blir det en repris någon annan gång när jag behöver fler manliga objekt att bara titta på!

Layout

Sådärja.  Nu har jag bytt bort vinterdesignen iallafall. Har inte riktigt bestämt mig angående bakgrunden än. Det tåls att fundera på.

Vad tycker ni - blå eller vit?

Puss!

Idrottsgalan och Fruktsallad

Efter duktigt samhällskunskapspluggande är det dags att titta på idrottsgalan och äta min (från och med igår) dagliga fruktsallad. Idag blir det nog Clementin, äpple, banan och passionsfrukt. Gott!

Ha en trevlig kväll allihopa!

Tjing!

HTML

Okej...egen hemsida på webbdesignen. Hmm...upp till bevis. Det här kan bli kul :P

Drömmar

image170

Jag är kär. I den här klänningen.
Det skulle vara den perfekta att ha på studenten för mig som inte vill vara helvit.
Dessvärre kostar den 2 500 - och det får jag inte en klänning för.

Det blir till att leta vidare, eller finna en lösning på problemet!

Tävling hos Kenza!

image167image168image169

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Check it out!


Gardasil


image166


Okej, jag kommer inte kunna hålla mig borta härifrån. Och lite pauser måste man väl ha då och då, right?

Om ni vill veta så gör min arm förfärligt ont. Ungefär som om någon har slått i den med en knytnäve X antal gånger på raken. Saken är den att det bara är ett "men" från den sista gardasil-sprutan jag tog igår. Stände mig nog för mkt för den här gjorde mkt ondare än både ettan och tvåan. Blä!

Är dessutom lite lyckligare nu, när jag upptäckte att jag i princip har hela svaret till en av akerna till shk-arbetet klart. Utan att jag visste om det. Överraskningar är alltid trevliga. Nästan iallafall!

Simma lugnt. Puss!

Ps. Ni som inte vet vad Gardasil är för något kan läsa det här. Kort sagt är det ett vaccin mot de vanligaste virusen som orsakar livmoderhalscancer. Ds

Plugg

Räkna med extremt dålig bloggning från min sida den här helgen. Sitter med näsan långt ner i samhällskunskapsböckerna. Usch.

Aja, alla ni som kan roa er - roa er lite åt mig också!

Puss!

image165


Lights in Storm

Det är typ storm ute. Men här inne är det varmt och skönt.

Alla värmeljus på mitt rum är tända. Nu skall jag lägga mig och sova och beundra hur fint det blir på väggarna av ljusen.


(Hittade en gammal bild på en bråkdel av ljusen...)

Klippetiklipp

Då var det klippt. Håret alltså. Blev kortare än jag tänkt mig, men skitsnyggt! Var nog bra att det blev så kort!

Skönt är det också, inte massa hår som flyger överallt ;)



Jag ser skum ut, men koncentrera er på håret!

PA

Jag måste bara få säga att projekt är grymt roligt. Varför får man inte göra ett 100p projekt vare år? Det hade jag kallat underbart!

För er som inte vet håller jag på att göra en novell och fotobok med temat vändpunkter. Novellerna börjar "ramla in" nu, och snart är det fototime.

Åååh, det är så roligt!




GruffMorrRawrIiik

Idag är jag irriterad. Fast samtidigt på gott humör.

Jag är irriterad på elaka expiditer på Mango, och att jag inte kommer på vad jag skulle sagt förrän jag väl gått därifrån.
Jag är irriterad på att det ska blåsa så jäkligt, och dessutom vara kallt. Nu får värmen komma.
Jag är irriterad på att min dator har börjat surra och jag inte orkar/vet/kan göra något åt saken.
Dessutom är jag irriterad på att Kalle lever i en drömvärld. Han har inte alls gått igenom så mkt som han säger!

Men samtidigt hade jag och mamma det trevligt när vi vek tvätt och städade klädkammaren. Och så fort jag tittar på mitt julklappslinne blir jag glad. Varenda gång. Känns som att jag skall köpa ett till när det är rea...för detta kommer bli slitet väldans snabbt....

Happs. Det var väl ungefär det jag ville säga idag.

Hej så länge!



Invigt

Då har jag invigt mitt nya lilla bankkort då. Har numera ett blått visa-kort istället för ett limegrönt ;).

Invigde det genom att beställa (alldeles för mkt) saker från allas vårat kära H&M.

Det blev två par shorts (har ett par blå från förra sommaren som jag praktiskt taget bodde i när det var bra väder. Nu blev det ett par svarta och ett par ceriserosa).
Ett turkost halsband och ett rosa armband blev det också, liksom ett hudfärgat linne och en brun klänning.

Att man dessutom fick ett par leggings och en tunika när man handlade för över 400 kronor var ju också trevligt - för det var söta saker!

Nu är det dags för sängen!

Imorgon är det 2 h 20 min bild på förmiddagen, och sedan aerobic direkt efter det. Vilken härlig onsdag!

RäkorAvokadoOchFeta

Tänkte göra en Sandra och visa dagens mat.

Kände inte för currykyckling som redan fanns, så det blev räkor med risnudlar, avocado, tomater, sallad och fetaost istället.

Mums!

image161

Framtiden

Bristen på bloggning beror dels på sälen-resan, och dels på att jag inte riktigt vet vad jag egentligen vill göra med bloggen. Håller på att fundera lite på utformning och sådant, men det tar sin lilla tid för det är mkt annat som är mer akut just nu.

I nuläget lutar det åt att det blir mer Ida och mindre av mode. Vi får se. Älskar ju mode så vibbar lär det ju finnas en hel del av....hur det blir får framtiden utvisa!

Hej så länge!

Ps. Ny vårig design på bloggen kommer om ett tag. Tills dess får julen vara lite längre här hos mig! Ds.

Sälen

Nu, kära vänner, drar jag till sälen ett par dagar. Massor med skidåkning vankas. Tillbaka på söndag kväll!

So long!

Och se upp i backen!



Faith


Screenshots

Till våren/sommaren skall jag ha ett par av dessa. Har inte bestämt mig för vilka riktigt än bara...




Latte Macchiato

image156

image157

Dagens fika.



Living life in peace

Börjar året med en av de finaste låtarna jag vet.

Imagine - John Lennon


Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one


2008

image155

Ännu en nyårsafton är över. Mys mys. Ett nytt år har börjat!

Jag gillar nya år. Det är som en helt ny start. Även om det bara är en ändring at siffror i årtalet gillar jag känslan av oändliga möjligheter jag får vid varje nytt år!

2008 kommer bli året då jag:

- Blir modigare
- Tar studenten
 - Umgås mer med vännerna
- Njuter av livet
- Börjar på universitetet på en helt ny ort och träffar massor med nytt folk
- Fyller 19 år